Gesloten

Gesloten

11:00 - 16:30   

11:00 - 16:30

11:00 - 16:30

11:00 - 16:30

09:00 - 13:00

Welkom

Onze winkel is geopend van-tot:


zondag:       

maandag:   

dinsdag:     

woensdag: 

donderdag:

vrijdag:         

zaterdag:     


Assortiment

Ons assortment gaat met de seizoenen mee, zo veel mogelijk onbespoten en van eigen grond. Daarnaast halen we mooie lokale producten om zo altijd een mooi, gevarieerd en vooral gezond assortiment te hebben.


De minster van Landbouw Carola Schouten, lanceerde op woensdag 6-3-2019 op de Twisselt het label 'lokaal en Gelders product' 

Aardappels, Frieslanders en Blidstar, Prei, diverse soorten sla, tomaten, pastinaak, Aardbeien, kersen, appels, peren, rode kool, spitskool, broccoli, peulen, tuinbonen, slabonen, diverse bessen, verse eieren, bieten, knolsedelerij, wortels, kruiden, Sap, etc etc

CONTACT DETAILS

Bultenszijweg 5

7021JX Zelhem

contact@detwisselt.nl

0314-378068


Heemzorg v.o.f. levert de zorg en begeleiding op De Twisselt en op de naastgelegen Heemhoeve. Heemzorg is ISO 9001-2015 gecertificeerd en heeft een contract met meeste omliggende gemeenten om zorg en begeleiding te mogen leveren (ZIN)

NIEUWS


Mei 2020

Het aantal deelnemers wordt langzaam weer wat meer. De maatregelen toepassen en volhouden blijven een uitdaging want de oude gewoonten slijten niet snel.


De crisis dwingt ons om anders te pauzeren en klussen op een andere manier in te richten. DIt lukt, al is het werktempo hierdoor lager dan we allen gewend waren.
NIEUWS


April 2020

De Corona-crisis treft ons allen. De dagbesteding is op een heel laag pitje doorgegaan. 2 deelnemers ontvingen maatwerk, en langzamerhand is dit voorzichtig weer verder uitgebreid. De maatregelen om weer volledig open te kunnen werken we verder uit.


We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Twisselt grondig op te knappen door 2 keukens te installeren. Dit was deels een gift, hierdoor zitten we voor een klein bedrag er weer erg goed bij. We zijn de sponsor dan ook erg dankbaar!