Gesloten

Gesloten

11:00 - 16:30   

11:00 - 16:30

11:00 - 16:30

11:00 - 16:30

09:00 - 13:00

Welkom

Onze winkel is geopend van-tot:


zondag:       

maandag:   

dinsdag:     

woensdag: 

donderdag:

vrijdag:         

zaterdag:     


Assortiment

Ons assortment gaat met de seizoenen mee, zo veel mogelijk onbespoten en van eigen grond. Daarnaast halen we mooie lokale producten om zo altijd een mooi, gevarieerd en vooral gezond assortiment te hebben.


De minster van Landbouw Carola Schouten, lanceerde op woensdag 6-3-2019 op de Twisselt het label 'lokaal en Gelders product' 

Aardappels, Frieslanders en Blidstar, Prei, diverse soorten sla, tomaten, pastinaak, Aardbeien, kersen, appels, peren, rode kool, spitskool, broccoli, peulen, tuinbonen, slabonen, diverse bessen, verse eieren, bieten, knolsedelerij, wortels, kruiden, Sap, etc etc

CONTACT DETAILS

Bultenszijweg 5

7021JX Zelhem

contact@detwisselt.nl

0314-378068


Heemzorg v.o.f. levert de zorg en begeleiding op De Twisselt en op de naastgelegen Heemhoeve. Heemzorg is ISO 9001-2015 gecertificeerd en heeft een contract met meeste omliggende gemeenten om zorg en begeleiding te mogen leveren (ZIN)

NIEUWS


augustus 2020

De winkel draait om mooie, lokale producten met een eerlijk verhaal. Vlees van melkveebedrijf 't Overstege past hier erg goed bij.


In het buitengebied van Zelhem geboren, groot gebracht met voer geteelt op de Zelhemse grond, door de slager in Zelhem geslacht en nu te koop in onze winkel!


(H)eerlijk vlees, vanaf 10 augustus verkrijgbaar in onze boerderijwinkel

NIEUWS


juli 2020

Het tuinseizoen vraagt volop aandacht, het bijhouden, oogsten en planten en zaaien van nieuwe producten is een dagelijkse bezigheid. ondanks dat veel mensen van hun welverdiende vakantie genieten gaat het werk door.


We hebben tijdens de zomer extra opvangdagen voor de kinderen, om ruim te zitten hebben we een grote leger tent op het erf staan zodat we niet teveel op elkaar zitten.