Van harte welkom

Contact

Heeft u een vraag, wilt u een bestelling plaatsen of wilt u iemand aanmelden voor dagbesteding?

Twijfel niet en neem contact met ons op.


Werken bij?

Voor (open) sollicitaties naar begeleidersfuncties, stageplekken of vrijwilligerswerk kunt u het contactformulier invullen of stuur een mail met CV naar contact@detwisselt.nl

 
 
 
 

Bultenszijweg 5

7021 JX Zelhem

      

         0314-37 80 68

CONTACT DETAILS

Bultenszijweg 5

7021JX Zelhem

contact@detwisselt.nl

0314-378068


Heemzorg v.o.f. levert de zorg en begeleiding op De Twisselt en op de naastgelegen Heemhoeve. Heemzorg is ISO 9001-2015 gecertificeerd en heeft een contract met meeste omliggende gemeenten om zorg en begeleiding te mogen leveren (ZIN)

NIEUWS


augustus 2020

De winkel draait om mooie, lokale producten met een eerlijk verhaal. Vlees van melkveebedrijf 't Overstege past hier erg goed bij.


In het buitengebied van Zelhem geboren, groot gebracht met voer geteelt op de Zelhemse grond, door de slager in Zelhem geslacht en nu te koop in onze winkel!


(H)eerlijk vlees, vanaf 10 augustus verkrijgbaar in onze boerderijwinkel

NIEUWS


juli 2020

Het tuinseizoen vraagt volop aandacht, het bijhouden, oogsten en planten en zaaien van nieuwe producten is een dagelijkse bezigheid. ondanks dat veel mensen van hun welverdiende vakantie genieten gaat het werk door.


We hebben tijdens de zomer extra opvangdagen voor de kinderen, om ruim te zitten hebben we een grote leger tent op het erf staan zodat we niet teveel op elkaar zitten.