Haardhout

Wij verwerken bomen tot haardhout. Het hout komt van omliggende percelen, boeren in de buurt en we verwerken bomen van een lokaal boomverzorgingsbedrijf. Op deze manier heeft u een echt streekproduct. In onze  hokken ligt het tenminste 1 jaar vol in de wind te drogen. We verkopen het als droog haardhout indien het vochtpercentage onder de 20% is. Naast droog hout  kunt u het haardhout ook nat of deels gedroogd krijgen. Voor alles geldt: indien beschikbaar: Op = Op


Tegen kleine meerprijs bezorgen we het  bij u   thuis, tevens is laten stapelen  een optie

Zie bezorggebieden en tarieven.


Als het vak groen is gemaakt is deze houtsoort op voorraad.


Houtsoort

Nat (>30%)

(20-25%)

Droog (<20%)

Haardhout

(Eik/beuk/hazelaar)

€ 60,-

€ 67,50

€ 72,50

Gemengd


€ 55,-

€ 60,-

€ 65,-

Elzen


€ 50,-

€ 55,-

€ 60,-

Klein rondhout


€ 30,-

€ 35,-

€ 40,-

CONTACT DETAILS

Bultenszijweg 5

7021JX Zelhem

contact@detwisselt.nl

0314-378068


Heemzorg v.o.f. levert de zorg en begeleiding op De Twisselt en op de naastgelegen Heemhoeve. Heemzorg is ISO 9001-2015 gecertificeerd en heeft een contract met meeste omliggende gemeenten om zorg en begeleiding te mogen leveren (ZIN)

NIEUWS


augustus 2020

De winkel draait om mooie, lokale producten met een eerlijk verhaal. Vlees van melkveebedrijf 't Overstege past hier erg goed bij.


In het buitengebied van Zelhem geboren, groot gebracht met voer geteelt op de Zelhemse grond, door de slager in Zelhem geslacht en nu te koop in onze winkel!


(H)eerlijk vlees, vanaf 10 augustus verkrijgbaar in onze boerderijwinkel

NIEUWS


juli 2020

Het tuinseizoen vraagt volop aandacht, het bijhouden, oogsten en planten en zaaien van nieuwe producten is een dagelijkse bezigheid. ondanks dat veel mensen van hun welverdiende vakantie genieten gaat het werk door.


We hebben tijdens de zomer extra opvangdagen voor de kinderen, om ruim te zitten hebben we een grote leger tent op het erf staan zodat we niet teveel op elkaar zitten.