Haardhout

 Prijzen voor seizoen 2023-2024


Een losgestorte kuub haardhout kost 105,-, exclusief bezorgkosten

Een losgestorte kuub is ongeveer 0,7 kuub gestapeld


Door grote schaarste en flink oplopende verwerkingskosten zijn de prijzen helaas fors gestegen, we kunnen niet iedereen voorzien van gewenste hoeveelheid. 


Wij kunnen in 2023-2024 helaas geen 'vaste klant korting' geven, de bij ons bekende vaste klanten hebben voorrang op de reserveringslijst.


Haardhout reserveren?


Dit kan vanaf 1 april 2023, bezorging vanaf september 2023.


U kunt maximaal 3 kuub haardhout reserveren.


Laten bezorgen?


in 2023 kunnen we beperkt haardhout bezorgen.


Bezorgkosten starten vanaf 30,- en worden per levering berekend. maximaal 3 kuub per levering.


Afhalen kan op afspraak: dinsdag, donderdag en zaterdagochtend.Wij verwerken bomen tot haardhout. Het hout komt van omliggende percelen, boeren in de buurt en we verwerken bomen van een lokaal boomverzorgingsbedrijf. Op deze manier heeft u een echt streekproduct. In onze  hokken ligt het tenminste 1 jaar vol in de wind te drogen. We verkopen het als droog haardhout indien het vochtpercentage gemiddeld 20% is. Voor alles geldt: indien beschikbaar en Op = Op


Tegen meerprijs bezorgen we het  bij u   thuis, tevens is laten stapelen een optie


Helaas hebben we vanwege stijgende productiekosten (Inkoop, brandstof en energieprijzen) onze  verkoop en bezorgprijzen aanzienlijk moeten verhogen.Update 6-2023:

Door de grote vraag zijn we voor het seizoen 2023-2024 helaas uitverkocht. Nieuwe bestellingen kunnen we op de reservelijst plaatsen mocht een bestelling vervallen.