Haardhout

Wij verwerken bomen tot haardhout. Het hout komt van omliggende percelen, boeren in de buurt en we verwerken bomen van een lokaal boomverzorgingsbedrijf. Op deze manier heeft u een echt streekproduct. In onze  hokken ligt het tenminste 1 jaar vol in de wind te drogen. We verkopen het als droog haardhout indien het vochtpercentage onder de 20% is. Naast droog hout  kunt u het haardhout ook nat of deels gedroogd krijgen. Voor alles geldt: indien beschikbaar: Op = Op


Tegen kleine meerprijs bezorgen we het  bij u   thuis, tevens is laten stapelen  een optie

Zie bezorggebieden en tarieven.


Als het vak groen is gemaakt is deze houtsoort op voorraad.


Houtsoort

Nat (>30%)

(20-25%)

Droog (<20%)

Haardhout

(Eik/beuk/hazelaar)

€ 60,-

€ 67,50

€ 72,50

Gemengd


€ 55,-

€ 60,-

€ 65,-

Elzen


€ 50,-

€ 55,-

€ 60,-

Klein rondhout


€ 30,-

€ 35,-

€ 40,-

CONTACT DETAILS

Bultenszijweg 5

7021JX Zelhem

contact@detwisselt.nl

0314-378068


Heemzorg v.o.f. levert de zorg en begeleiding op De Twisselt en op de naastgelegen Heemhoeve. Heemzorg is ISO 9001-2015 gecertificeerd en heeft een contract met meeste omliggende gemeenten om zorg en begeleiding te mogen leveren (ZIN)

NIEUWS


juni 2020

De haardhoutvoorraad is weer bijgevuld. Deze ligt te drogen zodat we in het najaar weer vele klanten kunnen voorzien van stookklaar regionaal haardhout. Vanaf september zullen we de eerste bestellingen gaan bezorgen.


De tuin staat ondanks gedwongen afwezigheid van veel mensen weer vol mooie en eerlijke producten. De producten zijn samen met andere streekproducten verkrijgbaar in de boerderijwinkel 

NIEUWS


Mei 2020

Het aantal deelnemers wordt langzaam weer wat meer. De maatregelen toepassen en volhouden blijven een uitdaging want de oude gewoonten slijten niet snel.


De crisis dwingt ons om anders te pauzeren en klussen op een andere manier in te richten. DIt lukt, al is het werktempo hierdoor lager dan we allen gewend waren.