Van harte welkom

Contact

Heeft u een vraag, wilt u een bestelling plaatsen of wilt u iemand aanmelden voor dagbesteding?

Twijfel niet en neem contact met ons op.


Werken bij?

Voor (open) sollicitaties naar begeleidersfuncties, stageplekken of vrijwilligerswerk kunt u het contactformulier invullen of stuur een mail met CV naar contact@detwisselt.nl

 
 
 
 

Bultenszijweg 5

7021 JX Zelhem

      

         0314-37 80 68

CONTACT DETAILS

Bultenszijweg 5

7021JX Zelhem

contact@detwisselt.nl

0314-378068


Heemzorg v.o.f. levert de zorg en begeleiding op De Twisselt en op de naastgelegen Heemhoeve. Heemzorg is ISO 9001-2015 gecertificeerd en heeft een contract met meeste omliggende gemeenten om zorg en begeleiding te mogen leveren (ZIN)

NIEUWS


November 2019

De jongste kalveren zijn ingeruild voor Boerbok geiten. Dit is minder intensief, dan jonge kalveren maar toch genoeg werk voor begeleiding en deelnemers.


De verkoop van haardhout ging erg snel, we zijn vrijwel door onze voorraad droog haardhout heen. De 120 kuub is weer door de hele Achterhoek bezorgd en gestapeld. Hartelijk dank voor alle bestellingen!! Er wordt ondertussen weer hard gewerkt aan een nieuwe voorraad.

NIEUWS


Oktober 2019

De Twisselt is een plek van rust en voorspelbaarheid, maar doorbouwen aan kwaliteitsbegeleiding gaat altijd door. Om de dag als team goed te beginnen zijn de openingstijden iets gewijzigd. We doen ons best iedereen zo snel mogelijk op zijn gemak te laten voelen bij deze nieuwe tijden,